Seneste blogindlæg
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Udvalgte blogindlæg

HAR JERES FORHOLD HAFT EN GOD FERIE?


Det er ferietid. I har lagt arbejdet bag jer. I skal nu hygge, slappe af og har oceaner af tid sammen - bare dig og kæresten.

For mange forhold er hverdagen noget, der kører på skinner, hvor roller og opgaver kører rutinemæssigt. I ved, hvem der henter børn, støvsuger og laver mad.

På en måde er ferie en slags undtagelsestilstand, hvor rigtig mange ting er anderledes end I er vant til:

  • Vækkeuret er slået fra, jobbet kalder ikke og måske er du helt offline

  • I har de næste 2-3 uger sammen 24-7

  • Børnene har fri, glæder sig til sommerens eventyr og at være sammen med mor og far og opleve noget nyt og spændende – helst et eksotisk sted.

Så NU skal der hygges igennem - både som familie, kæreste og forælder.

Hvordan lyder det i dine ører, og hvordan gik det egentlig?

Mange kan opleve at ferietid er et forventningspres, hvor glansbilledet om kernefamilien med lykke, idyl, glade børn i solskin og blomstrende kærlighed ikke helt stemmer overens med virkeligheden.

Kan du genkende det billede?

Det kan skyldes manglende afstemning af forventninger, prioriteringer og ønsker til feriens indhold. Det kan også skyldes, at I har forskelligt tempo og drømmeferie: aktiv ferie, badeferie, kulturel oplevelsesferie eller camping i Skåne.

Måske er det i virkeligheden et symptom på, at I er groet fast eller er ved at glide fra hinanden. At I tager hinanden for givet og glemmer det, der giver forholdet næring: de små kys, et lille klem, intime samtaler, jeres små hemmeligheder og blikket, der får dig til at føle dig som den eneste ene.

Når alle udefrakommende forstyrrelser bliver skrællet væk, som det gør i en sommerferie, bliver essensen af parforholdet synlig, hvordan går det egentlig med mig, dig og os.

I ferietiden kan det blive synligt, at drømmen om den perfekte ferie er en illusion og at det er på tide at opdage dig selv, din kæreste og hinanden på ny.

Vi kan tilbyde dig og din kæreste, at I hver især kan sætte fokus på at mærke jer selv, få muligheden for at genopdage hinanden og finde ind til hvorfor og hvordan, I ønsker at være sammen. Det er ikke parterapi, men individuelle samtaler med hver sin terapeut i parallelle forløb.

Nysgerrig på mere, så ring/skriv til en af os for at høre nærmere.

Lige nu kan du få samtaler for 300 kr./timen, da vi er psykoterapeut studerende på 4. og sidste år af vores uddannelse på KGI (Københavns Gestalt Institut). Vi har naturligvis tavshedspligt, så I får begge et fuldt fortroligt rum.

Bedste hilsner,

Tina & Louise

Tina, www.forandringsfabrikken.dk ring/sms: 3141 3248

Louise, www.louisevisby.dk ring/sms: 6083 0176

#parforhold #terapi #terapeutisksamtale #kærlighed #ferietanker #hverdagstanker #forandringsfabrikken #louisevisbypsykoterapi

Følg mig
Ingen tags endnu.
Sorter efter tags
Arkiv
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon