- fordi du har valgt at tage dit næste skridt nu!  

Praktiske oplysninger
​​

Samtalerne foregår i hyggelige og rolige lokaler hos Psykoterapeutisk Praksis på Fiolstræde 19, 2. sal i Købehavn C, tæt på Nørreport St. Jeg tilbyder samtaletider uden for normal arbejdstid, så du kan fordybe dig og samtidig passe din hverdag!

  • Hver samtale varer 1 time eller 1½ time - efter dit ønske

  • Indholdet i vores samtaler er fuldt fortrolige (min tavshedspligt er dog undtaget strafbare forhold)

  • Prisen for terapi er 750 kr. i timen (550 kr. for dig som er studerende eller arbejdsløs) 

  • Prisen for karriere-sparring er også 750 kr. i timen (550 kr. for dig, der kan få rabat)

  • Hvis du ønsker sessioner på 1½ time,  er prisen 900 kr. (750 kr. med rabat)

  • Betaling sker kontant eller via MobilePay i slutningen af hver samtale (medmindre vi aftaler noget andet)

  • Kommer du for sent, bliver din tid kortere - dukker du ikke op, skal du betale du for tiden, jeg har sat af til dig

  • Du kan frit aflyse en samtale op til 24 timer før den aftalte tid (på sms) - aflyser du senere, betaler du for tiden

  • Aflysning fra min side sker også på sms og du får en ny samtale (gratis), hvis jeg må aflyse senere end 24 timer før

  • Kommunikation om de aftalte samtaletider, fx flytning, aflysning eller afbud sker på sms til 3141 3248 eller mail tina@forandringsfabrikken.dk - så er du sikker på at fange mig!

Om samtaleforløbet
 

Det er svært at sige på forhånd, hvor mange samtaler, du har brug for, hvor tit, vi skal tale sammen og hvor længe et samtaleforløb varer. Det varierer både fra person til person, afhænger af de emner, du ønsker at undersøge og hvad, der dukker op i processen. Nogle emner kan undersøges i løbet af et par samtaler og andre emner har rod i dybere problematikker, så de kræver længere tid. Det er vigtigt for mig, at vores samtaler er mærkbare for dig og du oplever, at de gør en forskel for. Undervejs i forløbet vil jeg derfor invitere dig til at tale vi om, hvordan det går og hvilke effekter, du oplever af samtalerne. Mit mål er at følges med dig akkurat lige så lang tid, du har brug for det - og ikke længere! 

Om start og afslutning
 

Det er også vigtigt for mig, at et samtaleforløb både startes, gennemføres og afsluttes på en ordentlig måde. Derfor bruger jeg den første session på at høre om dig, din baggrund og hvad, der har fået dig til at kontakte mig og vi aftaler de overordnede rammer for forløbet. Det er dig, der beslutter, hvornår du vil afslutte samtaleforløbet. Sig gerne til i god tid, så vi kan bruge den sidste session på at evaluere dit forløb og sige pænt farvel.

Kontakt mig

Er du klar til at tage det næste skridt? Ønsker du at høre mere om mig og hvordan jeg arbejder? Eller er du nysgerrig på, om et samtaleforløb er noget for dig? Så er du velkommen til at ringe/sende mig en sms på 3141 3248 eller en mail til tina@forandringsfabrikken.dk

Kemi, tillid og tryghed er vigtig, når du skal vælge en samtalepartner. Derfor er du selvfølgelig også velkommen til at ringe til mig, hvis du er interesseret i at høre mere, inden du beslutter dig for et samtaleforløb!

  ​