- fordi du vil give dig selv en gave for livet! 

Bag om navnet

 

Navnet [forandrings:fabrikken] er først og fremmest en reference til min kerneydelse: At skabe et trygt rum, hvor forandringer kan ske - gennem nærvær og respektfuld dialog. Et rum, hvor du kan være dig selv og hvor vi sammen kan udforske det, der er vigtigt i dit liv lige nu!

Referencen til en fabrik er naturligvis en humoristisk twist. Jeg tror på, at ethvert menneske og forandringsproces er unik og at fundamentet for forandring er klarhed og indsigt.

Derfor er hverken terapi eller karriere-sparring et quick-fix, hvor forandringerne kører på samlebånd, men en undersøgende proces, der byder på op- og nedture, hårdt arbejde og møder med sorg, vrede, glæde og livskraft. 

​Et samtaleforløb er tilpasset individuelt og i tæt samarbejde med dig. Hos mig kan du forvente samtaler med [nærvær:kant] og [støtte:udfordring]. 

Fokus og tilgang

Mit psykoterapeutiske fundament er gestalt-terapi. Det betyder, at jeg arbejder ud fra et eksistentialistisk grundlag og at mit fokus er rettet mod, hvordan du lever dit liv her og nu i din relation til dig selv og andre. Gestalt-terapi er en oplevelsesorienteret terapiform og konkrete eksperimenter er derfor en vigtig ingrediens i samtalerummet.

Den eksistentialistiske tilgang betyder, at ord som frihed, ansvar og mening er nøglebegreber i undersøgelsen af dit liv og dine valg. 

I vores samtaler vil mit fokus også være rettet mod:

  • dine relationer og menneskelige samspil

  • dine styrker, ressourcer og kompetencer

  • og ikke mindst din krop og kommunikation

Velkommen i stolen!

Mennesket bag

 

[forandrings:fabrikken] drives af Tina Lildal-Granås